BLOG ZA TEBE

Etno selo Čardaci


Etno selo „Čardaci“ je prava oaza mira koju upotpunjuju i ostali sadržaji kompleksa koji je na svaki način podređen čovjeku i odmoru. Etno selo se nalazi pored popularnog Aqua parka Ribica u Vitezu. U sklopu je velikog turističko-zabavnog kompleksa „Viteški dol“, a svojim izgledom i sadržajem sasvim sigurno će privlačiti pažnju mnogih turista, ali i građana naše zemlje.

U sklopu ovog etno sela je restoran „Kod mlina” gdje u prijatnoj atmosferi možete uživati u ribljim specijalitetima iz ribnjaka koji se nalazi u sklopu restorana.Naime, ambijent u kojem se nalazi, sama okolina, urađeni sa mnogo ukusa i pažnje, a sve to skupa opet ne odaje utisak nekog bogatstva već topline.Ono po čemu je ovaj restoran poseban je riba jer je ribnjak odmah tu pored, i nema bolje garancije da će riba koju naručite biti svježa.

Također i pivnica "kod Crnog Mačka" nalazi se u sklopu Etno selo "Čardaci", tako da se i ljubitelji dobrog provoda mogu opustiti i uživati.

Kada se gleda sve u cjelini, etno selo „Čardaci“ svojim izgledom ali i samom ponudom odaje veliki značaj prošlim vremenima, tradiciji i porodičnim vrijednostima, što ga čini idealnim odredištem za sve one koji su željni porodičnog odmora, opušajuće atmosfere ili ugodnog druženja.